Luister onze Vrijbuiter Vintage Happy Kids playlist!


🐝 Nou, wij zitten al wel een tijdje binnen. Jij ook? We zijn achter de schermen druk bezig achter onze laptop, maar af en toe dansjes door de kamer zijn ook wel heel leuk en goed voor de afleiding van de situatie in de wereld nu. Stiekem ook een beetje voor onszelf, maar voornamelijk voor jou hebben we een Spotify afspeellijst gemaakt met onze favoriete plaatjes. 

Geniet binnen met de mensen waarmee je nu samen bent van een afspeellijst vol met lekkere dans nummers om even alles los te gooien wat vast zit van al dat stil zitten in huis. Van oude klassiekers naar coole, nieuwe artiesten, je vindt van alles in deze afspeellijst maar ze hebben allemaal één ding gemeen en dat is dat je van ieder nummer direct vrolijk wordt. 

happy kids playlist curated by vrijbuiter

 

We gaan natuurlijk niet alle goede nummertjes verklappen want dat moet je zelf maar ontdekken door op de foto hierboven te klikken, maar we kunnen je wel een kleine blik geven in onze afspeellijst om je een beter idee te geven wat je hier gaat vinden. Hieronder daarom 9 nummers die wij echt top vinden en in de afspeellijst staan!

🎼 Peggy Gou - Starry Night

🎼 Bellaire - Paris City Jazz

🎼 Sophie Ellis-Bextor - Murder On The Dancefloor

🎼 Kool & The Gang - Get Down On It (single version)

🎼 The Trammps - Disco Inferno

🎼 Johnny Corporate - Sunday Shoutin'

🎼 The Drums - Blood Under My Belt

🎼 Manu Chao - Me Gustas Tu

🎼 The Supremes - You Can't Hurry Love

Mocht je toch wel heel nieuwsgierig zijn geworden door bovenstaande nummers dan heb je hier nogmaals de link naar de afspeellijst op Spotify.

Geniet van de zon in je eigen tuin of balkon en dans je kwijt aan onze afspeellijst want dan heb je meteen je workoutje gedaan, dat is mooi meegenomen mocht je vandaag geen zin hebben om allerlei squats en sit-ups te gaan doen :) Deel het alsjeblieft met ons via social media als je naar de afspeellijst luistert, dat vinden wij hartstikke leuk om te zien 💌.

Liefs,

Vrijbuiter Vintage