Wat niet mag ontbreken in je lente en zomer garderobe!


Het is nog flink fris maar a girl can dream, right?! Ik kan niet wachten op de warmere lente en zomer dagen! Daarbij hoort een behoorlijk ander soort garderobe dan het herfst en winter deel van je kledingkast. Ik deel een paar van mijn staples voor in je lente en zomer garderobe, daarbij vermeld ik vervolgens een mooi item uit onze vintage & pre-loved collectie. Het is dan wel zo leuk als je nog iets mist voor de warmere dagen, eens te proberen om voor een duurzaam item te gaan zoals pre-loved en vintage. Zo draag je weer je steentje bij aan het milieu! :)

 Zwierige jurk

Dit is een must! Het is makkelijk om aan te trekken, kan eigenlijk voor vrijwel iedere gelegenheid en is lekker luchtig op een warme dag.

Uit onze collectie, 100% zijde halter jurk:

€47,95 maat S, bekijk dit item

 

Een linnen broek

Voor een koude zomeravond op het strand of gewoon met een klein topje erboven is een linnen broek zo enorm fijn voor de warme maanden! Het zit een beetje los en meer relaxed, plus het is luchtig. Dé perfecte combi als je het mij vraagt. Soms is het gewoon fijn om op werk vooralsnog een lange broek te dragen dus dan is een linnen variant voor als je helemaal aan het weg zweten bent :)

Uit onze collectie, een witte linnen broek met rustig beige bloemenpatroon:

€33 maat S/M, bekijk dit item

 

Blouse van natuurlijke stof

Een blouse die van katoen of viscose gemaakt is ga je minder snel in transpireren dan een synthetisch stofje zoals polyester, dus zoek vooral naar natuurlijke stoffen als je transpireert en dat een beetje tegen wilt gaan!

Uit onze collectie, twee blousen van natuurlijke stof:

vintage roze katoen blouse

€24,95 maat XS/S, bekijk dit item

 

€38 maat M, bekijk dit item

 

Trench coat

Het is natuurlijk niet gegarandeerd met ons regenachtig Nederlandse klimaat dat alle dagen even warm zullen zijn. Een lente jas is daarom ook wel erg fijn om er tussen te hebben zitten! Ik deel twee varianten die ook nog door te dragen zijn in de herfst, dit maakt het duurzamer omdat je de jas waarschijnlijk veel vaker zult dragen. 

Uit onze collectie, beige trench coats:

€79 maat L, bekijk dit item

 

€58 maat M, bekijk dit item

 

Ik hoop dat als je iets hebt gezien waarvan je denkt, 'Oh dat ontbreekt nog!' Dat je een duurzame keuze overweegt! Bekijk onze collectie voor nog meer vintage & pre-loved treasures. De komende maanden gaan er nog veel meer mooie lente en zomer items bijkomen op de website, denk aan korte mouwen blousen, korte broeken, rokken, jurken en heel veel leuke topjes :) Ik kan in ieder geval niet wachten, tot dan!! <3

Liefs,

Vrijbuiter Vintage - Lily