VERZENDING & RETOUR


 VERZENDING

NL ➳ €4,95 of gratis bij besteding boven de €75
BE ➳ klein pakketje €9,95 en standaard pakket €11,95
Duitsland ➳ klein pakketje €9,95 en standaard pakket €17,95
Verenigd Koninkrijk ➳ klein pakketje €9,95 en standaard pakket €14,95
Luxemburg ➳ klein pakketje €9,95 en standaard pakket €17,95
Zweden ➳ klein pakketje €9,95 en standaard pakket €17,95
Frankrijk ➳ klein pakketje €9,95 en standaard pakket €17,95
---
Vrijbuiter Vintage gebruikt de verzendservice van DHL voor het verzenden van hun pakketten en verzend binnen Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Zweden, Verenigd Koninkrijk en Frankrijk.
---
Alle vintage bestellingen worden door ons persoonlijk verpakt in een duurzame verpakking die binnen 1-3 werkdagen op de post worden gedaan.
---
Verzendtijd is normaal gesproken 1 werkdag binnen NL en BE volgens de richtlijnen van DHL. Verzendtijd voor andere landen verschilt per land. Voor vragen hierover kunt u e-mailen naar info@vrijbuitervintage.com
---
Het is mogelijk om je bestelling van vintage, kunst van Pol en prints van Lily gratis op te halen op locatie in Breda. Stuur een mailtje na je bestelling, dan spreken we een datum en tijd af. Wij geven hier zelfs onze voorkeur aan, aangezien het een stuk beter is voor het milieu. Dus woon je in de buurt, kom het gezellig ophalen in onze showroom!  Zo niet, sturen we het uiteraard ook met alle liefde naar je op.
---
Voor de kunst van Pol en prints van Lily gelden er speciale richtlijnen en eventueel andere verzendkosten voor verzending, bekijk hiervoor de beschrijven van de producten.

 

RETOURS

Ben je toch niet tevreden met je aankoop? Voldoet je retour aan onze voorwaarden? Stuur ons een mailtje om je retour aan te vragen met je ordernummer, artikelnummer van het item dat je wilt retourneren & de reden van retour. Daarna sturen we jou een e-mail met het retouradres en een bevestiging (mits het binnen de 14 werkdagen aangevraagd is) dat we de retour kunnen ontvangen. Wij storten het aankoopbedrag minus verzendkosten na ontvangst van je retour binnen 14 werkdagen terug. Houdt er wel rekening mee dat er van alle vintage & pre-loved items één stuk beschikbaar zijn en het dus niet mogelijk is om een item te ruilen voor een andere maat/kleur. 

Retourvoorwaarde:

- De retour wordt binnen de wettelijke 14 werkdagen na levering aangevraagd per e-mail (via vrijbuitervintage@gmail.com) en verzonden naar Vrijbuiter Vintage. 

- Alleen items in dezelfde staat als dat wij ze verzonden hebben en met originele verpakking worden geaccepteerd als retour. Zodra het betreffende item ontvangen is door Vrijbuiter Vintage zal deze gecontroleerd worden.

- De retournering is op eigen kosten en eigen risico. We raden je aan een pakketlabel te kopen met track and trace want mocht het pakketje zonder track and trace zoek raken kunnen we het bedrag helaas niet terugstorten. 

Let op:

- Sale items mogen niet worden geretourneerd. 

- Prints by Lily worden op bestelling gemaakt en kunnen hierdoor niet geretourneerd worden. 

 

 Side note:

Vintage items zijn pre-loved, daarom kan het voorkomen dat er kleine imperfecties aanwezig zijn. Eventuele hele duidelijke imperfecties zullen altijd onderaan het item vermeld staan, voor meer informatie hierover kunt u ons altijd berichten via Instagram of een email versturen naar ons. Wij willen mensen stimuleren een bewuste keuze te maken over hun aankopen, lees de details daarom goed voordat je een item aanschaft om onnodige retourzendingen te voorkomen. Het versturen van pakketten draagt namelijk ook bij aan milieuvervuiling en het onnodig versturen van pakketten willen wij niet stimuleren. Wij raden daarom ook aan om je Vrijbuiter item door te verkopen aan mensen uit je omgeving of op een doorverkoop platform. 

 

DISCLAIMERS:

Zodra een item is verzonden is Vrijbuiter Vintage niet aansprakelijk voor pakketten die tijdens de bezorging beschadigd of vermist raken of gestolen worden. Als dit toch zou gebeuren is het mogelijk een claim in te dienen bij de verzendservice, dit kan via de officiële website van DHL.